Web Analytics
scris marți, 17.08.2021

Ultimul tronson al drumului expres Craiova-Pitești trebuie finalizat în 3 ani. CNAIR a semnat contractul de execuție

Compania de Drumuri a semnat, astăzi, contractul pentru proiectarea şi execuţia ultimului lot al Drumului Expres Craiova – Piteşti, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook. Semnarea contractului a fost posibilă pentru că nu s-au depus contestaţii.

Ultimul tronson al drumului expres Craiova-Pitești trebuie finalizat în 3 ani. CNAIR a semnat contractul de execuție

Constructorul UMB care lucrează şi pe loturile 2 şi 3 are la dispoziţie un termen de 36 de luni, din care 12 pentru proiectare şi 24 de luni execuţie pentru realizarea secţiunii Coloneşti – Piteşti cu o lungime de 32 de kilometri. Mobilizarea celui mai puternic drumar din România este excelentă pe cele două loturi cu o lungime totală de 72 de kilometri, prin urmare ritmul de lucru pe şantier ar trebui să fie similar şi pe lotul 4, consideră ministrul Drulă.

CITESTE SI Lotul doi al Drumului Expres Craiova – Piteşti, cel mai mare şantier de autostradă din România. Peste 1.700 de drumari lucrează cu sute de utilaje

„Am participat astăzi la sediul CNAIR la semnarea contractului dintre Compania de drumuri și câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lotului 4, grupul de firme UMB. Același antreprenor lucrează excelent pe tronsoanele 2 și 3 ale drumului expres și mă aștept ca ritmul să fie similar și pe acest segment din DX12″, a declarat Ministrul Transporturilor.

Distribuie!

0 Comentarii