Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

Ultima profeție a lui Arsenie Boca înainte de moarte: „Românii își vor pierde speranța”

De-a lungul vieții Arsenie Boca a făcut mai multe profeții, una dintre acestea fiind moartea soților Ceaușescu „în zi de sărbătoare”. Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați în ziua de Crăciun a anului 1989. Înainte de moarte, Părintele a vorbit despre un viitor sumbru al României, o invazie a Rusiei și despre „bolovani de foc” care vor lovi năprasnic.

Ultima profeție a lui Arsenie Boca înainte de moarte: „Românii își vor pierde speranța”

Citește și: Dialog emoţionant între o tânără traficată şi o jandarmeriţă: „Vă rog, scăpaţi-mă, mă prostituez…!”


Unul dintre cele mai cutremurătoare avertismente a fost făcut de părintele Arsenie Boca înainte de moarte. El vorbește despre o posibilă invazie a României de către trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.„România ar putea fi ocupată de Rusia. Țara noastră va fi ocupată de cele trei țări, care vor fi lovite de „bolovani de foc”, a profețit Boca. Duhovnicul a mai spus că aproape toţi oamenii îşi vor pierde speranţa în lupta finală care se apropie. „Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă” – spunea Părintele Arsenie Boca.

Citește și: Armă confiscată în Argeș! Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor


Arsenie Boca a început să facă profeții remarcabile în anii 1945-1946, într-o perioadă tulbure pentru România, când comunismul se instala treptat și tensiunile politice erau în creștere. Acest moment a coincis cu o perioadă în care călugărul a fost în închisoare din motive politice, ceea ce i-a oferit timp pentru reflecție și studiu profund al textelor religioase. În această vreme de incertitudine și schimbare, el și-a concentrat atenția asupra viitorului țării și a profețit evenimente care au ulterior ridicat semne de întrebare și neliniște.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *