Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

Armă confiscată în Argeș! Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

O armă neletală, supusă autorizării, a fost confiscată de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Armă confiscată în Argeș! Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Citește și: O scriitoare din Piteşti, de două săptămâni la morgă

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, pe 31 octombrie și 1 noiembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor de la Serviciul Criminalistic și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, au efectuat patru percheziții la Tigveni și Slobozia, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă neletală, supusă autorizării.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au aplicat patru sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, pentru nemicrociparea și nesterilizarea câinilor identificați la locațiile respective.

În continuare se fac cercetări în această speță, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoria Costești și Curtea de Argeș, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *