Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Ultima oră! Regulamentul parcărilor, votat la Pitești!

Consilierii locali din Pitești au votat joi, 25 ianuarie, în ședința ordinară de plen, și proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare cu plată din municipiu.

Ultima oră! Regulamentul parcărilor, votat la Pitești!

Citește și: Studiu. Un nou pod peste râul Argeș, în sudul Piteștiului. Primarul Gentea explică

Înainte de a vota, în unanimitate, acest proiect, viceprimarul (USR) Mihai Mihăilescu a solicitat Serviciului de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) să prezinte, până la ședința următoare, din 8 februarie, o situație a locurilor de parcare cu plată (cu ora) din Pitești – câte sunt și câți bani s-au încasat de pe ele în ultimii trei ani – precum și a locurilor de parcare rezidențiale – câte sunt, câte au fost închiriate și cât s-a încasat din închirierea lor în ultimii trei ani.

Viceprimarul Mihăilescu și-a argumentat solicitarea, spunând că, până la urmă, „e o chestie de transparență”, dar și că „dacă nu reușim să încasăm suficient de pe aceste locuri de parcare, nu vom avea bani pentru dezvoltarea infrastructurii”.

În replică, primarul Cristian Gentea a menționat că SPEP va prezenta aceste date, dar că încasările de pe urma parcărilor sunt „foarte mari”. Edilul-șef a adăugat că, totuși, asta „n-are nicio legătură cu proiectul de pe ordinea de zi”, proiect care, cum vă spuneam, a fost votat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *