Web Analytics
scris duminică, 14.08.2022

Turneul de tenis destinat persoanelor cu dizabilități s-a încheiat, astăzi, cu premierea câștigătorilor

Turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități, BRD – KAUFLAND ARGEȘ OPEN WHEELCHAIR TENNIS, ediția a V-a, ce s-a desfășurat în comuna Bascov, s-a încheiat astăzi cu premierea câștigătorilor. 

Turneul de tenis destinat persoanelor cu dizabilități s-a încheiat, astăzi, cu premierea câștigătorilor

Partener și susținător al evenimentului, Consiliul Județean Argeş a fost reprezentat de Roxana Stoenescu, director Direcția Cultură, Turism și Tineret, care a transmis mesajul președintelui Ion Mînzînă și a înmânat o Plachetă de Excelență organizatorului turneului. : 

Citește și: Sportivi din 15 țări, la Turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități de la Bascov

„Adresez felicitări tuturor participanților pentru efortul de a fi prezenți la această competiție internațională dar și pentru rezultatele deosebite. În egală măsură, vreau să felicit organizatorii, pe Flavian Crăciun, care de atâția ani organizează cu profesionalism și perseverența această competiție. Acord Plachetă de Excelență  Asociației “Primii pași spre performanță” pentru organizarea, în Argeș, a Turneului BRD ARGEȘ OPEN WHEELCHAIR TENNIS, un proiect unic în România, prin care se promovează sportul de performanță în rândul tinerilor cu dizabilități, președinte Ion MÎNZÎNĂ„.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită