Web Analytics

Sportivi din 15 țări, la Turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități de la Bascov

de | 3.08.2022 15:18 | Actualitate, Home, Sport

Peste 40 de sportivi, din 15 țări, vor participa la ediția acestui an a turneului internațional „Argeș Open Wheelchair Tennis”, din Bascov. Ediția a V-a a turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități – BRD Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis – se va desfășura în comuna Bascov, în perioada 11-14 august 2022, fiind un proiect realizat, în parteneriat, de către Asociația „Primii pași spre performanță”, alături de Tenis Club AS Pitești, sub înaltul patronaj al Federației Române de Tenis și al Federației Internaționale de Tenis, prin care se promovează sportul de performanță în rândul tinerilor cu dizabilități.

Citește și: Consiliul Județean Argeș susține financiar turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități


În cadrul turneului din acest an, clasificat la categoria ITF Futures Series, cu premii în valoare de 3.500 USD, vor participa 44 de sportivi paralimpici, din 15 țări, aceștia urmând să concureze la trei categorii: Men, Women, Quad.
Festivitatea de deschidere a turneului va avea loc joi, 11 august, de la ora 17:00, în incinta bazei sportive „Star Arena” din Bascov. După desfășurarea probelor sportive, în zilele de 12 și 13 august, competiția se va încheia cu Festivitatea de premiere, programată pentru ziua de duminică, 14 august, începând cu ora 12:00.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii