Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Tudor Pendiuc, încă în detenţie!

DNA a contestat decizia Judecătoriei Pitești de liberare condiționată

Judecătoria Pitești a admis joi, pe 13 iunie, propunerea de liberare condiționată formulată de comisia specializată din cadrul Penitenciarului Mioveni privindu-l pe condamnatul Tudor Pendiuc. Numai că fostul primar al Piteștiului nu a ieșit încă din închisoare, dat fiind faptul că procurorii DNA au contestat decizia magistraților.

Tudor Pendiuc, încă în detenţie!

Împlinește în august 70 de ani

Prin urmare, instanța va stabili un termen pentru a judeca această contestație. Cu alte cuvinte, Tudor Pendiuc va mai rămâne în detenție, cel puțin până la acea dată. Vă reamintim că fostul edil se află în detenție după ce, la începutul lunii mai 2023, deci acum mai bine de un an, Curtea de Apel București a decis condamnarea lui la patru ani de închisoare cu executare în dosarul „Publitrans”. Aceeași pedeapsă o au de ispășit în dosarul cu autobuzele Constantin Scarlat și Gheorghe Văsîi. Pendiuc, care va împlini 70 de ani în luna august, a mai stat nouă luni după gratii pe parcursul urmăririi penale, iar în total a însumat fracţiunea corespunzătoare din pedeapsă pentru a putea beneficia de liberarea condiţionată.

Citește și Arhiepiscopia face colectă pentru fiica cea mare a preotului Panciuc

Citește și Avocatul Panţoiu, despre liberarea lui Pendiuc: „Ziua în care Dumnezeu Iisus S-a Înălțat la Tatăl, prin voia Lui…”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită