Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Trupe cu greutate se pregătesc de Posada Rock

Au intrat în linie dreaptă pregătirile pentru ediția din acest an a Festivalului de Muzică Rock ”Posada” de la Câmpulung, aceasta urmând să se desfășoare în perioada 30 august – 1 septembrie pe Stadionul Municipal.

Trupe cu greutate se pregătesc de Posada Rock

Și va fi încă o dată un festival cu magnitudine, ținând cont de numele grele care și-au anunțat deja prezența. Ultima trupă prezentată pentru o seară de recital este Symphony X din Statele Unite ale Americii, care se va afla în premieră în România tocmai în anul aniversării a trei decenii de activitate. Participantă la turnee mondiale în compania unor giganți precum Megadeth, Dream Theater, Anthrax și Nevermore, Symphony X este considerată o trupă etalon în progressive metalul internațional.
Tot în 2024, în recital la Posada Rock, se vor afla Overkill, Benediction, VOLA, Temic și Parasite Inc. Mai înainte, însă, va avea loc preselecția pentru competiția dedicată formațiilor underground.
C.I.B.

Citește și Bere Gratis, în premieră la Filarmonica Pitești

Citește și Gheorghe Zamfir va primi titlul de Cetățean de Onoare al Piteștiului. Teatrul de Vară din Ștrand va purta numele maestrului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită