Trupa de teatru „Ludicus”, un nou spectacol la Centrul Cultural Mioveni

de | 30.03.2022 12:33 | Actualitate, Cultura, Home

Spectacolul „Hai-Hui printre stele” revine pe scena Centrului Cultural Mioveni, în data de 17 aprilie, ora 18.00. Deja au fost puse în vânzare biletele pentru piesa de teatru a trupei „Ludicus”, trupa Centrului Cultural Mioveni. Personajul principal este interpretat de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea concursului „Românii au talent”, ediția 2021. Piesa a fost jucată în premieră pe 20 martie, cu sala plină (mai multe detalii AICI).


Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Cultural Mioveni, str. Înv. Alexandru Popescu nr. 5, de luni până vineri în intervalul orar 08.30 -16.00 și vineri între 08.30 –14.00, sau online, de pe site-ul www.mystage.ro.

Citește și Pregătiri intense pentru Simfonia Lalelelor

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....