Spectacol sold out, la Centrul Cultural Mioveni. În rolul principal, câștigătoarea Românii au talent 2021

de | 22.03.2022 15:16 | Actualitate, Cultura, Home

După 2 ani de restricții, sala a fost plină duminică, 20 martie, la Centrul Cultural Mioveni, unde a avut loc premiera spectacolului „Hai Hui printre stele”, a trupei de teatru Ludicus, trupa Centrului Cultural Mioveni. Publicul a aplaudat minute întregi, impresionat de proiecțiile spectaculoase, dar și de povestea prezentată, povestea Evei, o fetiță de 12 ani, care ajunge împreună cu familia pe o nouă planetă, numită Baby Pământ. Personajul principal a fost jucat de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021. Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni, a fost regizat de Laurențiu Tudor și are un text original, scris de Salex Iatma.

„Nu mă așteptam să văd un spectacol atât de complet și complex la Mioveni”, a declarat un tânăr după spectacol. Reacțiile oamenilor au fost surprinse video și vor fi împărtășite pe conturile sociale ale Trupei de Teatru Ludicus: facebook.com/trupadeteatruludocus, instagram.com/trupadeteatruludicus.

Publicul a avut ocazia să cânte împreună cu actorii, iar la ieșirea din sală, unele persoane cântau încă fragmente din compozițiile create special pentru spectacol de compozitorul Cári Tibor. Costumele și întreaga scenografie au creat un univers cosmic, de navă spațială, datorită scenografei Diana Nistor. Atmosfera magică a fost conturată de Diana Iacomir, director de imagine, prin proiecții care transpun personajele în mijlocul fantasticului.

Ana Maria Mărgean

Ana Maria Mărgean (Eva, personajul principal), câștigătoarea Românii au Talent 2021, i-a fermecat pe toți cu talentele ei actoricești, de ventrilocie și cu melodiile pe care le-a interpretat. Întreaga echipă a funcționat ca un tot unitar bine coordonat: cuplul de savanți Edward (Andrei Marius Barbu) și Nona (Nuța Ilie) i-au făcut pe cei din sală să danseze o dată cu ei, mama Daria (Alexa Istrate) și tatăl Ziggy (Darko Huruială) au provocat constant hohote de râs, Baby Pământ (Alexandra Pribeagu) i-a emoționat pe toți și i-a rugat pe cei din sală să vorbească despre fricile lor, dar și despre fericire, Kira (Iasmina Crețoi), sistemul de susținere a vieții pe navă, i-a impresionat pe toți prin empatie, iar Eli (Victoraș Matei) a stârnit simpatia tuturor prin personalitatea lui jucăușă. Întregul tablou a fost întregit de coregrafia semnată de Mariana Gavriciuc.

Oamenii au plâns, au râs și s-au luat în brațe. Probabil că îmbrățișările au fost elementul de care ne-a fost cel mai tare dor în perioada restricțiilor. Publicul a fost de toate vârstele: copii și părinți, bunici, cupluri, dovadă că spectacolul, deși gândit pentru cei mici, este un pretext pentru a ne accesa copilul din fiecare dintre noi.

HAI HUI PRINTRE STELE este o călătorie către relația cu familia noastră, indiferent de vârsta pe care o avem”, au transmis reprezentanții.

Citește și SEMNIFICAȚIA ZILEI – 21 martie: Ziua internațională a Poeziei

HAI HUI PRINTRE STELE

Text: Salex Iatma

Muzică: Cári Tibor

Regie: Laurențiu Tudor

Scenografie: Diana Nistor

Coregrafie: Mariana Gavriciuc

Asistent regie: Alex Potter

Regizor tehnic: Andreea Mehedințu

Video: Vlad Procovanu

Sunet: Sebastian Toma

Video design &, Marketing: Diana Iacomir Veve

Comunicare & Marketing: Andreea Lupescu (Verde)

Manager proiect: Mihai Savu

Manager Centrul Cultural Mioveni: Alin Călinescu

Distribuție: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole