Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Trump a scăpat de procesul documentelor clasificate

Procesul lui Trump pentru documente clasificate a fost amânat pe termen nelimitat, transmite Le Figaro, citat de mariustucă.

Trump a scăpat de procesul documentelor clasificate

Citește și: Înmatriculare auto online pentru şoferii români. Proiectul a fost adoptat

Această decizie înlătură probabilitatea ca fostul președinte american să fie judecat înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie în acest caz în care a ascuns dosare secrete după încheierea mandatului său.

Un tribunal din Florida a amânat pe termen nelimitat începerea procesului penal al fostului președinte american Donald Trump , acuzat că a folosit cu neglijență documente clasificate, potrivit unei decizii pronunțate marți, 7 mai. Procesul în acest caz al candidatului republican la președinție din noiembrie trebuia să se deschidă pe 20 mai, însă judecătorul federal a considerat această dată insuportabilă din cauza numărului de cereri preliminare prezentate instanței. Aileen Cannon, magistrat numit de fostul presedinte, nu a stabilit o noua data. Decizia este un regres pentru procurorul special Jack Smith și face ca un proces înainte de alegerile din noiembrie sa fie foarte puțin probabil.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *