Trofeul „Stars of song” Câmpulung a plecat în Bulgaria

de | 20.06.2019 | Cultura

Ediţia a VII-a a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Stars of Song”, prezidată de Sanda Ladoşi, a pus din nou în atenţie municipiul Câmpulung, în concurs aflându-se 54 de concurenţi din trei ţări. Trofeul Festivalului i-a revenit Elenei Popova (foto), din Petrich (Bulgaria), Trofeul Festivalului-junior a ajuns la Teodora Tudoroiu, din Câmpulung, iar Trofeul „Vocea Festivalului – Marcel Pavel” la Alexia Drăghici, din Câmpulung, acesta fiindu-i înmânat chiar de către solistul care este cetăţean de onoare al municipiului muscelean.
Celelalte trofee au fost acordate astfel: la categoria de vârstă 6-9 ani, Alexandrei Popescu, din Râmnicu Vâlcea, la 10-12 ani, Adelinei Tănase, din Piteşti, la categoria 13-15 ani, Vasilenei Vasileva, din Velico Tîrnovo (Bulgaria), iar la 16-24 de ani, Mariei Nastas, din Republica Moldova.
Premiul special al juriului pentru prezenţă scenică i-a fost conferit Anei Maria Baltag Diaconu, din Curtea de Argeş, iar Premiul special pentru debut a ajuns la David Pârnuţă, din Câmpulung.
Cătălin Ioan Butoiu

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: elena popova,marcel pavel

Ultimele articole

Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania
Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania

Primul caz al variantei Omicron a coronavirusului, care se răspândeşte în întreaga lume şi ce provoacă un val de panică, a fost depistat în Spania, a anunţat, luni, un spital din Madrid, citat de France Presse. Autorităţile sanitare din regiunea Madrid au declarat...

Persoană lovită de o mașină, în Pitești
Persoană lovită de o mașină, în Pitești

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Târgul din Vale din Pitești. Din primele informații, aflăm că o persoană a fost acroșată de o mașină, pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat Polițiștii Biroului Rutier Pitești și o...