Web Analytics
scris vineri, 11.08.2023

Trofeul „Gavriil Prunoiu” se va acorda la Câmpulung

Iuliana Tudor revine la Câmpulung pentru a prezenta ediția a X-a a Festivalului Concurs Național de Muzică Populară „Sus la munte, la Muscel”. Manifestarea este organizată de Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung și în parteneriat cu Televiziunea Română, în calitate de coproducător.
Și în acest an spectacolele vor avea loc în Piața Primăriei Câmpulung, în recital urmând să fie interpreți renumiți precum Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Ilie Dură, Grigore Leșe, Olguța Berbec și Remus Novac. Vor performa, de asemenea, premianți ai edițiilor anterioare ale Festivalului.
Pentru cele nouă premii puse în joc, inclusiv pentru Trofeul „Gavriil Prunoiu” și Premiul de Excelență „Mărioara Murărescu”, vor intra în concurs 22 de tineri interpreți din întreaga Românie. Festivalul va avea loc în zilele de 16 și 17 august 2023.
C.I.B.

Trofeul „Gavriil Prunoiu” se va acorda la Câmpulung

Citește și Elevi din întreaga ţară sunt în tabără de Matematică la Câmpulung

Citește și Distracţie amară cu primăriţa Lasconi şi consilierul Creţu! Un proiect de hotărâre al PNL Câmpulung a provocat isterie în şedinţa de consiliu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *