Web Analytics
scris joi, 13.07.2023

Elevi din întreaga ţară sunt în tabără de Matematică la Câmpulung

În această săptămână se desfășoară o nouă ediție a ”Taberei naționale de Matematică” de la Câmpulung, cu implicarea profesorului muscelean Ion Cicu (foto), redactor la ”Gazeta Matematică” și coordonator la viitoriolimpici.ro. Participanți sunt elevi din Ploiești, Sibiu, Turnu Roșu, Brașov, Câmpia Turzii, Timișoara, Târgu Mureș, Suceava și Orăștie, copii buni la Matematică, dar care nu beneficiază neapărat de situații materiale prea bune. Aceștia au ocazia nu doar să se pregătească suplimentar la materia care îi pasionează, ci beneficiază de un program recreativ și de vizite la obiective culturale și istorice din zona Muscelului. Elevilor de clasa a VII-a li se asigură și toate condițiile de cazare și masă.
Manifestarea ajunsă la cea de-a XIII-a ediție este organizată în acest an de către LIONS Club ”Negru Vodă” și District 124 România, în parteneriat cu Colegiul Național Pedagogic ”Carol I”.
C.I.B.

Elevi din întreaga ţară sunt în tabără de Matematică la Câmpulung

Citește și Șase medalii pentru lotul de elevi olimpici români, la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori 2023 din Albania

Citește și Colegiul „Brătianu” din Piteşti, la 157 de ani! Olimpicii, onoraţi la scenă deschisă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *