Trenurile de călători circulă cu restricţii de viteză în sudul Argeşului, din cauza zăpezii şi a temperaturilor scăzute

de | 7.01.2016 13:16 | Actualitate

Trenurile de călători circulă cu restricţii de viteză în sudul Argeșului şi pot ajunge la destinaţii cu întârzieri, din cauza zăpezii şi a temperaturilor scăzute. Cu aceleași probleme se confruntă trenurile ce circulă în alte nouă județe. În urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt şi temperaturi scăzute, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru următoarele zile, trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, fiind posibile modificări sau perturbări în circulaţia trenurilor, a anunţat compania CFR Călători.
Sursa citată a precizat că la nivelul companiei a fost instituit Comandamentul de Iarnă, fiind luate măsuri pentru a preveni eventuale perturbări în circulaţia feroviară. Astfel, au fost asigurate locomotive Diesel de rezervă, iar materialul rulant a fost pregătit pentru circulaţie în condiţii de iarnă. De asemenea, au fost suplimentate echipele de intervenţie şi personalul necesar pentru deszăpezire, iar garniturile de tren sunt verificate suplimentar înainte de plecarea la drum.
Călătorii sunt sfătuiţi să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească. Numerele de telefon de la staţiile CFR, la care pasagerii pot cere informaţii, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Info Utile/Informaţii Telefonice. Pasagerii care doresc să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat. D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii