Web Analytics

Trei jucători indisponibili la FC Argeş pentru confruntarea cu FC Voluntari

de | 6.05.2021 13:11 | Actualitate, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni o nouă etapă intermediară la Liga I. FC Argeş va întâlni joi, de la ora 14.30, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, pe FC Voluntari, în runda cu numărul 6 din play-out-ul Ligii I. Piteştenii vor aborda acestă partidă de pe locul 2 al clasamentului, cu 28 de puncte, în timp ce ilfovenii se situează pe locul 6, cu 23 de puncte, cu unul mai mult decât Viitorul Constanţa, echipă aflată pe primul loc de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I.

Argeşenii au moralul bun după remiza din runda precedentă, obţinută în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, în timp ce ilfovenii vin cu o doză de încredere mai scăzută, după eşecul de pe propriul teren, cu FC Hermannstadt. Pentru partida de joi, cu FC Voluntari, staff-ul tehnic al echipei FC Argeş se confruntă cu câteva indisponibilităţi. Pablo De Lucas se recuperează după o accidentare, Luka Maric mai simte dureri pe aductori, iar Mediop a avut o problemă la un deget şi a fost operat.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Unii jucători ne cer dublu, ca bani, şi domnul primar face eforturi..”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii