Web Analytics
scris joi, 06.05.2021

Trei jucători indisponibili la FC Argeş pentru confruntarea cu FC Voluntari

Liga Profesionistă de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni o nouă etapă intermediară la Liga I. FC Argeş va întâlni joi, de la ora 14.30, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, pe FC Voluntari, în runda cu numărul 6 din play-out-ul Ligii I. Piteştenii vor aborda acestă partidă de pe locul 2 al clasamentului, cu 28 de puncte, în timp ce ilfovenii se situează pe locul 6, cu 23 de puncte, cu unul mai mult decât Viitorul Constanţa, echipă aflată pe primul loc de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I.

Trei jucători indisponibili la FC Argeş pentru confruntarea cu FC Voluntari

Argeşenii au moralul bun după remiza din runda precedentă, obţinută în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, în timp ce ilfovenii vin cu o doză de încredere mai scăzută, după eşecul de pe propriul teren, cu FC Hermannstadt. Pentru partida de joi, cu FC Voluntari, staff-ul tehnic al echipei FC Argeş se confruntă cu câteva indisponibilităţi. Pablo De Lucas se recuperează după o accidentare, Luka Maric mai simte dureri pe aductori, iar Mediop a avut o problemă la un deget şi a fost operat.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Unii jucători ne cer dublu, ca bani, şi domnul primar face eforturi..”

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită