Trei fotbaliști argeșeni în echipa ideală a etapei a cincea din Liga I

de | 17.08.2021 18:33 | Actualitate, Home, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a cincea din Liga I. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsc și doi fotbaliști de la FC Argeş, dar și unul de la CS Mioveni. De la alb-violeți este vorba despre fundaşul Grigore Turda și mijlocașul Cristi Dumitru, iar de la galben-verzi despre Bogdan Rusu.

Cei doi alb-violeți au avut o evoluţie foarte bună în partida de duminică seară, din deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, câștigată de alb-violeți cu 2-0, iar Bogdan Rusu a fost cel care a adus cele trei puncte la Mioveni.

 

Citește și FC Argeş l-a transferat pe Mario Tudose la Benfica Lisabona

 

Grigore Turda (FC Argeș). Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a înscris şi golul care a adus liniştea în tabăra piteştenilor.

Cristi Dumitru (FC Argeș). Revenit la Piteşti, a înscris un gol şi a fost printre cei mai buni de pe teren.

Bogdan Rusu (CS Mioveni). A marcat golul care i-a dus Mioveniului a doua victorie la rând pe teren advers. Graţie reuşitei sale, argeşenii au urcat până pe locul 10.

Acest articol este despre: cs mioveni,fc arges,jucători,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

UE: Combaterea abuzului sexual online asupra copiilor
UE: Combaterea abuzului sexual online asupra copiilor

Comisia Europeană a prezentat, în ziua de 11 mai, o propunere privind un nou act legislativ al UE care să prevină și să combată abuzul sexual online asupra copiilor. Dat fiind faptul că numai în 2021 au fost raportate în întreaga lume 85 de milioane de fotografii și...

Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium
Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium

Raliul Argeșului a ajuns la final iar în această seară, în Piața Primăriei Pitești, a avut loc ceremonia de închidere. Pe podium au urcat piloți din toate categoriile de vârstă. Cea de a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano dintr-un total de 77 de...


Loading RSS Feed