Transport ilegal de lemne la Dragoslavele

de | 6.12.2021 17:35 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 24 de ani, care conducea o autoutilitară cu care transporta material lemnos, pe raza localității Dragoslavele.

Citește și Polițiștii argeșeni, mesagerii lui Moș Nicolae. Au împărțit cadouri copiilor și au oferit sfaturi părinților

În urma verificărilor, s-a stabilit de către un specialist silvic că cel în cauză avea încărcată, în mijlocul de transport, cantitatea de 5 metri cubi cherestea, peste cantitatea înscrisă în avizul de însoțire a mărfii.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Acest articol este despre: arges,dragoslavele,lemne,transport ilegal

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...