Polițiștii argeșeni, mesagerii lui Moș Nicolae. Au împărțit cadouri copiilor și au oferit sfaturi părinților

de | 6.12.2021 14:40 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost, astăzi, mesagerii lui Moș Nicolae. Aceștia au împărțit copiilor, dar și conducătorilor auto din autoturismele oprite în trafic, diverse jucării, flyere și materiale de papetărie, cu mesaje preventive.

Viața este în mâinile tale!, Conduceți prudent!, Respectați regulile de circulație! – sunt câteva dintre mesajele transmise de polițiștii rutieri, care au oprit zeci de mașini în trafic, în zona Podul Viilor din Pitești.

Citește și: VIDEO. Spiridușii Moșului au deschis Târgul de Crăciun, la Pitești

De această dată, spre surprinderea șoferilor, scopul acțiunii a fost unul preventiv, de responsabilizarea a participanților la trafic (inclusiv copiii), pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Copiii au primit în dar un ursuleț, care să le amintească de sfaturile polițiștilor, iar conducătorii auto, diverse materiale cu mesaje preventive.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...