Transport ca-n Japonia şi toalete inteligente la Câmpulung

de | 5.05.2022 12:24 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

S-a scumpit transportul în comun în municipiul muscelean, dar viitorul în domeniu va fi unul de excepție. În timp, vor dispărea microbuzele tip maxi-taxi, acestea urmând să fie înlocuite cu vehicule electrice, care vor circula la secundă pe traseu.
”Vor fi și panouri în stațiile de așteptare, care vor indica timpul rămas până la sosirea mașinii de transport local, așa cum e în Japonia”, susține primărița.

Până atunci, Elena Lasconi are în intenție să amenajeze stațiile de așteptare, acestea urmând să aibă în imediata vecinătate și toalete. Nu de alta, dar sunt ganguri, străduțe și zone dosnice din Câmpulung care miros ca un WC murdar, din cauza celor care fie sunt nesimțiți, fie nu au mai putut ajunge la una dintre puținele toalete publice. Și va fi vorba de toalete inteligente, cu autospălare. ”Totul pe senzori”, spune Lasconi.
C.I.B.

Citește și A mai picat o bombă pe organigrama Elenei Lasconi

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed