Web Analytics

Traficant de droguri piteștean, reținut. A fost prins cu 20 grame cocaină

de | 14.02.2019 13:34 | Actualitate

Un traficant de droguri din Pitești aducea cocaină prin colet pentru consumatorii argeșeni. Bărbatul a fost prins în flagrant delict de polițiști. Acesta avea în bagaje 14 pliculețe cu droguri.

În urmă cu două zile, inculpatul a mers la Vâlcea, acolo unde primea coletele cu substanțe interzise. A luat pachetul şi a pornit înapoi spre Piteşti. La Morăreşti, traficantul care aducea cocaină prin colet a fost blocat în trafic de oamenii legii. Era într-o maşină alături de alţi trei bărbaţi cu vârste între 24 şi 35 de ani, toţi din judeţul Argeş. În bagajul lui au fost descoperite pliculeţe care conțineau circa 20 de grame de cocaină. Piteşteanul a fost reţinut. Tribunalul Argeş a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Acțiunea de destructurarea a grupării ce se ocupa cu traficul de droguri de mare risc a fost realizată de poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul S.C.C.O. Vâlcea şi al Biroului de Operaţiuni Speciale Piteşti.

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii