Web Analytics
scris miercuri, 14.09.2022

Topoloveni: A fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

În ziua de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și nerespectarea ordinului de protecție, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Călinești.

Topoloveni: A fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Citește și Bărbat din Bradu, reținut pentru proxenetism

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 12 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, aflându-se pe raza localității Topoloveni, bărbatul ar fi zgâriat autoturismul fostei soții și s-ar fi apropiat de locuința acesteia, la mai puțin de 100 de metri, deși pe numele său era emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Topoloveni.

După administrarea probatoriului, în ziua de 13 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită