Web Analytics

Bărbat din Bradu, reținut pentru proxenetism

de | 14.09.2022 16:53 | Actualitate, Home

Un bărbat din Bradu, în vârstă de 38 de ani, a fost reținut în ziua de 13 septembrie a.c., într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism și a fost plasat sub control judiciar.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției pe raza municipiului Pitești, de către concubina sa, în vederea obținerii de foloase patrimoniale”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Și-a uitat borseta cu bani pe portbagajul mașinii

Polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Secției de Poliție Rurală Albota, au ridicat de la domiciliul bărbatului, în vederea continuării cercetărilor, suma de 4.000 de lei și trei telefoane mobile. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism.

După administrarea probatoriului, în ziua de 13 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *