Web Analytics

Țițești: A dat dovadă că nu este salvator doar la serviciu, ci chiar și în timpul liber

de | 27.07.2022 17:02 | Actualitate, Home

Un incendiu violent a izbucnit, în după-amiaza zilei de 25 iulie 2022, la o anexă gospodărească, care s-a extins cu repeziciune și la acoperișul locuinței, aflate în localitatea Țițești.

Întâmplarea a făcut ca un vecin să cunoască faptul că Ilă Marius Cristinel este pompier și l-a alertat cu privire la producerea incidentului. Imediat după ce a anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112, deși se afla în timpul liber, a plecat în fugă pentru a sări în ajutor.

În cel mai scurt timp posibil a ajuns la locul evenimentului și a lucrat cot la cot cu colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni, pentru a ajuta la limitarea cât mai rapidă a flăcărilor amenințătoare.

În momentele în care colegii întindeau furtunurile, deoarece știa că în astfel de situații orice secundă contează, Marius, alături de alți oameni de bine, s-a folosit de o găleata cu ajutorul căreia aducea apă dintr-un recipient și o folosea pentru a ține flăcările sub control.

Citește și Pitești: Reținut după ce a condus fără permis și sub influența alcoolului

Ca orice pompier responsabil, a dat dovadă că nu este salvator doar la serviciu, ci chiar și în timpul liber. Acesta a demonstrat, încă o dată, că pompierii sunt oameni în slujba semenilor și în orice moment este nevoie, sunt alături de cei aflați în dificultate.

Plutonierul major Ilă Marius Cristinel face parte din familia ISU Argeș din anul 2006, iar cu acest prilej instituția din care face parte îi mulțumește atât pentru gestul său eroic din acea zi, cât și pentru exemplul pe care l-a dat comunității.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *