Tinerii judoka piteşteni s-au remarcat la naţionalele de la Poiana Braşov

de | 3.06.2021 14:16 | Actualitate, Home, Sport

Sala NATO a Hotelului “Piatra Mare” din Poiana Braşov a găzduit finalele campionatului național U16 la individual și cadeți U18, pe echipe. Au fost prezenţi aproximativ 300 de judoka de la peste 60 de cluburi din țară, iar CSM Piteşti a avut o nouă prestaţie pe măsură. Iată rezultatele sportivilor de la clubul piteștean în competiţiile menţionate: Campionatul Național U-16, individual: Iorga Fabian, locul I la categoria 81 kg, Dincă Alexandru, locul I la aceeași categorie, Popescu Daliana, locul III la categoria 48 kg, Preda Alexandru, locul III la categoria 55 kg, și Bădiceanu Bebe, locul III la categoria 55 kg.

Campionatul naţional U-18 pe echipe: CSM Pitești a obţinut medalia de aur la feminin și medalia de bronz la masculin. Sportivii sunt pregătiți de Valentin Ioniță (antrenorul lotului național cadeți/juniori), Alina Cheru (antrenor CSM Pitești) și Corneliu Pălărie (antrenor voluntar CSM Pitești).

Citește și Şase medalii pentru judoka de la CSM Piteşti la naţionalele de judo pentru juniori U21

 

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat
Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele meciurilor înregistrate în etapa a 22-a din Liga 1 și clasamentul actualizat. Rezultatele: VineriFC Argeș - Dinamo 2-1 SâmbătăChindia - FC Voluntari 0-0Universitatea Craiova - Rapid 1-0 Citeşte şi: Programul de funcționare al...