Web Analytics

Tineri din Tigveni amendați pentru nerespectarea carantinării

de | 20.07.2021 16:58 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 18 acţiuni punctuale (dintre care 16 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri). În cadrul activităților au fost verificate 638 de persoane, precum și 107 mijloace de transport în comun.

Totodată, au fost verificate 93 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și Bărbați reținuți după ce au furat bijuterii de aur și sume de bani dintr-o locuință

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 9 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, după cum urmează:

-7 sancţiuni, în valoare de 500 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-două sancţiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

În ziua de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor care figurează cu măsura izolării sau carantinării la o adresă aleasă, au identificat doi tineri, de 24 și 25 de ani, ambii din Tigveni, care se aflau în afara locuințelor unde figurau cu măsura izolării sau carantinării.

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii