Web Analytics

Tenismen din Bradu, locul 23 în clasamentul național al FRT la finele lui 2022

de | 5.01.2023 19:12 | Actualitate, Home, Sport

Performanță de remarcat! La 14 ani, Rafael Marin din comuna argeșeană Bradu face senzație în tenisul juvenil din județul Argeș.

Prima dată a ținut în mână o rachetă de tenis la vârsta de 6 ani. De atunci nu a mai renunțat la ea. Antrenamente zilnice, pregătire fizică, competiții, emoții, zile bune, zile proaste, teamă, bucurie, lacrimi, ambiție, satisfacție, multă muncă, multe sacrificii, program încărcat, antrenamente, școală…toate au dus la performanțe.

Citește și Mușătești: Reabilitare energetică și montare stație încărcare vehicule electrice 

Prima competiție din cadrul Federației Române de Tenis câștigată de Rafael Marin a fost la vârsta de 9 ani, iar de atunci parcă nimic nu i-a mai stat în cale. Trofeele și dimplomele pe care le are acasă vorbesc de la sine, iar acum, la vârsta de 14 ani, ambițiile sunt și mai mari.

A încheiatul anul 2022 cu succes, mai exact cu locul I la concursul FRT – categoria 14 ani, ”Cupa Libra 13” din București (susținut în perioada 27 – 30 decembrie), ca o recompensă a perseverenței sale și a muncii zilnice depusă alături de cei doi antrenori de excepție, anume Edi Anghelache și Laurențiu Gavrilă.

De fapt, pe parcursul anului trecut, Rafael a participat la foarte multe cocursuri, în prezent ocupând locul 23 în clasamentul național al FRT, la categoria 14 ani. Părinții îl susțin necondiționat și au făcut, de asemenea, multe sacrificii pentru ca el să ajungă aici.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *