Web Analytics

Mușătești: Reabilitare energetică și montare stație încărcare vehicule electrice 

de | 5.01.2023 18:45 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Reabilitare energetică și montare stație încărcare vehicule electrice – Cămin Cultural Stroești! Începutul de an aduce vești bune la Mușătești:

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației a anunțat, ieri, lista celor 106 proiecte aprobate în cadrul Planului Național de Redresare si Reziliență – Componenta 10- Fondul Local – runda a doua.

Printre proiectele aprobate pentru finanțare se regăsește si cel depus de comuna Mușătești. Acesta vizează reabilitarea termică  si eficientizarea energetică a clădirii  Căminului Cultural Stroesti. Valoarea eligibilă a proiectului este de 1.615.639,99 lei cu TVA.

Citește și Ultima oră! Fostul primar de la Corbeni, trimis în judecată de către DNA Pitești!

Reabilitarea termică prevede lucrări de izolație a pereților exteriori si a suprefeței interioare a planșeului, schimbarea acoperișului, realizarea unui sistem propriu de încălzire, energia electrică urmând a fi asigurată prin panouri fotovoltaice ce vor fi amplasate pe acoperiș.

Investiția prevede, de asemenea, și montarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice. În acest context, comuna Mușătești a aplicat și Componenta PNRR ce asigură finanțare pentru achiziția de microbuze școlare electrice.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *