Târgul Agriculturii Româneşti, FarmConect România

de | 7.06.2022 12:00 | Actualitate, Economie

APPR – Asociaţia Producătorilor de Porumb din România, cu sprijinul Primăriei Slobozia, organizează în perioada 9-11 iunie Târgul Agriculturii Româneşti-FarmConect România, eveniment cu unele momente transmise direct pe paginile noastre de comunicare.
 
Evenimentul se va desfăşura în Slobozia, lângă Parcul Industrial IMM, pe şoseaua naţională Brăila-Slobozia iar ceremonia de deschidere va avea loc în data de  9 iunie la ora 10:00.

Dacă nu v-aţi înregistrat, o puteţi face gratuit acum pe site-ul FarmConect.FarmForum.ro –  https://farmconect.farmforum.ro/index.php/ia-ti-bilet-gratuit/ .


 Miercuri, 8 Iunie 2022, începând cu ora 17:00, reprezentanții mass-media  sunt invitați să ia parte la FarmConect VIP Tour. Va fi o seară exclusivistă dedicată profesioniştilor şi invitaţilor de onoare, la care se vor alătura reprezentanţi ai comunităţii locale.

Citește și: Notă de plată pentru condamnări de acum cinci ani. Un fost primar de la Lereşti are de plată peste 50.000 de lei
 
La ceremonia de deschidere va fi prezent și domnul Ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu, iar următoarea zi, 10 Iunie, ne va onora cu prezenţa domnul Prim Ministru al României, Nicolae Ciucă.
 


În cadrul târgului vor fi prezenți peste 70 de reprezentanți ai lanțului agroalimentar, producători locali, dezvoltatori de tehnologie și distribuitori de inputuri agricole, fabricanți și comercianți de utilaje agricole și de soluții digitale, ce vor aduce în atenţia vizitatorilor ultimele noutăţi în materie de agricultură performantă.
 
Vă aşteptăm,!


 

 

 

 

 

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.