Tânăra de 18 ani, prinsă conducând fără permis la Lunca Corbului

de | 24.11.2021 15:22 | Actualitate, Home

În ziua de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat otânără de 18 ani, din Hârsești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

 


De asemenea,
din verificările efectuate, a rezultat faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat de un tânăr de 19 ani, deși acesta avea cunoștință de faptul fatanu deține permis de conducere.

 

Citește și Muzeu al mineritului, la Schitu Goleşti

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești
Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești

Filarmonica Piteşti organizează joi, 20 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala ”Simfonia” a Centrului Multifuncţional, un nou concert simfonic. La pupitrul dirijoral se va afla, în premieră, dirijorul argentinian Ramiro Arista. În program: Arturo Márquez – ”Danzón No. 2”,...