Tânăr instituționalizat într-un centru al DGASPC Argeș, admis la Școala de Poliție din Câmpina

de | 13.04.2022 11:30 | Actualitate, Home

O nouă reușită pentru unul dintre tinerii instituționalizați într-un centru aflat în subordinea DGASPC Argeș. Marius V. de la CTF ”Casa Noastră” din Pitești este un băiat care muncește din greu pentru îndeplinirea viselor lui, unul dintre ele fiind să facă o carieră în Poliție. Astfel, de curând, Marius a participat la examenul de admitere în cadrul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și a parcurs cu succes toate probele și evaluările premergătoare admiterii, acesta obținând media 8,05 la verificarea cunoștințelor. Tânărul din Pitești s-a clasat pe locul 80 din cei 2422 de candidați. înscriși la concursul de admitere.

Citește și: Expoziție dedicată Maestrului Baba, la Galeriile Ilfoveanu. Lucrările au fost admirate încă de aseară

Reușita lui Marius ne bucură pe toți și suntem siguri că în perioada următoare și alți tineri aflați în centrele din subordinea DGASPC, beneficiari ai unei măsuri de protecție specială, vor demonstra că sunt valoroși. Munca lor și modul în care fac tot ce depinde ei pentru a arăta tuturor că nu contează cum te cheamă și de unde vii, ci ce faci pentru a fi un om valoros și respectat, sunt calități demn de urmat. Îl felicităm pe Marius și îi dorim ca viața lui întreagă să fie un șir de reușite.
Dar nu trebuie să uităm nicio clipă de colegii noștri din centre și de toți cei care sunt călăuză pentru acești copii și tineri pe care viața i-a adus în grija noastră. Cei care se ocupă de educația lor sunt pentru ei ca o familie, sunt oamenii care veghează ca visele lor să devină realitate”, este mesajul transmis de Tatiana Eftime, director general al DGASPC Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed