Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Tânăr de 27 de ani, rănit într-un incendiu la Mălureni

În această dimineață, pompierii argeșeni au intervenit la un incendiu izbucnit în comuna argeșeană Mălureni, satul Păuleasca. Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări, iar în urma incidentului un tânăr de 27 de ani a fost rănit. Pentru stingerea incendiului la fața locului au ajuns pompierii cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Tânăr de 27 de ani, rănit într-un incendiu la Mălureni

Citește și: Florin Piersic, transferat din Cluj la București cu un avion SMURD care a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria

„La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe, pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Paramedicii SMURD au asistat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 27 de ani, care prezenta o plagă la membrul superior drept. În urma monitorizării, persoana a refuzat transportul la spital”, a anunțat  ISU Argeș.

Incendiu provocat de un copil de 6 ani

Un alt incendiu a avut loc luni seară, 06 mai, în localitatea Cristeşti, judeţul Botoşani. De această dată, acesta a fost provocat de un copil. Potrivit agerpres.ro, micuțul de 6 ani ar fi incendiat din joacă furajele din gospodăria bunicilor.

Citește și: Un tată și-a aruncat bebelușul în Dâmbovița, după naștere

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cristeşti. De asemenea, la locul cu pricina a fost prezent și un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau aproximativ cinci tone de furaje. Intervenția a fost una dificilă, deoarece a existat riscul ca focul să se extindă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *