Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Florin Piersic, transferat din Cluj la București cu un avion SMURD care a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria

Florin Piersic a fost transportat, marți seară, cu o aeronavă SMURD, de la Cluj, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, la București. Aeronavaa a aterizat pe aeroporul Băneasa, iar marele actor va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Florin Piersic, transferat din Cluj la București cu un avion SMURD care a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria

Citește și: Un tată și-a aruncat bebelușul în Dâmbovița, după naștere

Conform surselor Realitatea Plus, acest transfer are loc la solicitarea familiei, iar marele actor va fi internat cel mai probabil la Institutul Matei Balș, din Capitală. Deși medicii care s-au ocupat de îngrijirea lui până acum i-au făcut operație la Cluj și spun că starea lui este stabilă, familia a cerut ca el să fie tratat în Capitală.

Conform surselor medicale, marele actor este în stare stabilă, este conștient și comunică. El va continua tratamentul cu antibiotice la Institutul Matei Balș. Tot aici, medicii se vor ocupa de problema pe care o are referitor la proteza de la genunchi. Avionul SMURD cu care este transferat Florin Piersic la București a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria. ”În aceste momente, avionul SMURD nr. 1123 execută o misiune secundară, pentru transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de la Cluj-Napoca la București. La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exercițiul NATO „Vigorous Warrior 2024”, desfășurat în Ungaria”, a anunțat IGSU.

Citește și: Un iubit actor care juca în piese pentru copii a murit

Florin Piersic, în vârstă de aproape 90 de ani, a ajuns pe mâinile chirurgilor chiar în ziua de Paște, totul după ce infecția pornită de la genunchi s-a extins până în zona inimii. Intervenția chirurgicală a avut loc la Institutul Inimii din Cluj Napoca. Florin Piersic a fost internat acolo după ce medicii au văzut că infecția se răspândise în tot corpul. Florin Piersic a ajuns pentru prima oară la spital, săptămâna trecută, după i s-a făcut rău la sfârşitul unui spectacol de teatru.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *