Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Un tată și-a aruncat bebelușul în Dâmbovița, după naștere

Marți, 7 mai, în a treia zi de Paște, un caz de-a dreptul șocant a avut loc în București.. Un tată și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița.

Un tată și-a aruncat bebelușul în Dâmbovița, după naștere

Citește și: Un iubit actor care juca în piese pentru copii a murit

Potrivit stirileprotv, bărbatul a  aruncat copilul în apele Dâmboviței, în zona podului Ciurel din sectorul 6. Polițiștii de la Omoruri din Capitală caută trupul bebelușului. Mama pruncului este cea care ar fi mers la poliție să anunțe că partenerul ei i-a luat pur si simplu copilașul, imediat după naștere, și l-ar fi aruncat în râul Dâmbovița. Fătul s-ar fi născut prematur și nu se știe dacă era sau nu viu în momentul în care ar fi fost înfășurat într-o pungă și aruncat în apă.

Cuplul locuia, se pare, în niște barăci improvizate din zona aceea. Polițiștii au verificat marți terenul, timp de mai multe ore, dar fără succes. Anchetatorii au deschis un dosar penal in rem pentru infracțiunea de omor.

Caz similar în Maramureș

În urmă cu doi ani, un caz similar a fost raportat în nordul țării. Atunci, o descoperire şocantă s-a petrecut pe râul Rânca, în satul Poienile de sub Munte, Maramureş. O mamă și-a aruncat bebelușul în apele râului. Aici, trupul neînsuflețit al unui bebeluş abia născut a fost zărit de nişte localnici care treceau prin zonă. Șocați de cele văzute oamenii au sunat la 112. În urma necropsiei, s-a constatat că bebelușul a fost născut în luna a 8-a, viu, fără probleme de sănătate. El ar fi fost aruncat la scurt timp în apă rece a râului. La acea dată nu s-a aflat cine este mama pruncului şi nici dacă a fost ajutată de vreun complice să săvârșească o astfel de crimă.

Citește și: Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a scăpat de cancer după luni de chin

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *