Tânăr de 22 de ani arestat preventiv pentru tâlhărie

de | 30.05.2021 14:21 | Actualitate, Home

În ziua de 28 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că în dimineața zilei de 19 mai a.c., cel în cauză, împreună cu doi minori, de 17 și de 14 ani, ambii din Merișani, ar fi sustras iarbă de nutreț de pe un teren agricol de pe raza localității Merișani, iar în împrejurarea în care au fost surprinși în timpul comiterii faptei, au amenințat cu o furcă persoanele în cauză, cu scopul de a-și asigura scăparea cu bunurile sustrase.

Tânărul de 22 de ani a fost depistat cu ajutorul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Bascov, care au pus în executare un mandat de aducere și l-au condus la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 29 mai a.c., cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni
Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni

În fiecare an, la 24 ianuarie, românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române din anul 1859, realizată sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, un act de voință politică al liderilor din cele două principate românești (Moldova și Țara Românească) și prima...