Web Analytics
scris joi, 06.10.2022

Talentaţii elevi de la „Dinu Lipatti”, make-up artişti pentru exerciţiile de simulare ale ISU

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a desfășurat recent două exerciții cu forțe și mijloace în teren, în vederea perfecționării modului de intervenție și cooperare cu alte instituții implicate în gestionarea situațiilor de urgență.
Activitatea a fost una de succes, scenariile fiind aduse foarte aproape de realitate cu o calitate foarte bună a jocului de roluri ale voluntarilor și cu sprijinul elevilor de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” Pitești, care au simulat traumele victimelor, dar și prin asigurarea materialelor și vehiculelor necesare din partea ICN și FCN ale orașului Mioveni, au apreciat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. Elevii de clasa a XII-a, de la Arhitectură, ai Liceul de arte ”Dinu Lipatti” au fost, astfel, make-up artiști pentru „victime” în cadrul acestui exercițiu tactic deosebit de complex.

Talentaţii elevi de la „Dinu Lipatti”, make-up artişti pentru exerciţiile de simulare ale ISU

Nu este pentru prima dată când ISU colaborează cu talentații elevi de la ”Dinu Lipatti”, care sub îndrumarea profesorului de arte vizuale, Anca Giura, au realizat machiajele victimelor pregătite pentru Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a primului ajutor calificat, în urmă cu patru ani, atrâgând admirația organizatorilor și celorlalți participanți.

Citește și Profesorii de la Liceul Dinu Lipatti sunt mândri de viitorii arhitecți ai Piteștiului

Citește și Elevii de la “Dinu Lipatti” au fost la Torino

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...