Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

(Surse) Dani Coman va semna cu FC Argeș

Dănuț Dumitru Coman (Dani, cum îl cunoaște toată lumea), fostul portar al echipelor FC Argeș și Rapid București, va fi – până la urmă – noul președinte al clubului alb-violet, club la care și-a început cariera la vârsta de 18 ani și unde, pe 28 februarie 1998, a jucat primul său meci în Liga I, împotriva celor de la Dinamo București, pierdut cu 2-0.

(Surse) Dani Coman va semna cu FC Argeș

Citește și: Dani Coman, discuție de taină cu primarul Gentea la meciul dinaintea Raliului Argeșului

Din surse credibile, Dani Coman va semna contractul cu FC Argeș săptămâna viitoare, până atunci urmând a fi acceptate și aprobate ultimele detalii ale înțelegerii între părți.

Zilele trecute, Coman a fost văzut la baza sportivă de la Albota, acolo unde a mers să verifice condițiile de antrenament ale jucătorilor alb-violeți.

Vă reamintim că, miercuri, 8 mai, la Complexul sportiv „Marcea” din Valea Mare – Ștefănești, Dani Coman a jucat în meciul dintre echipa Primăriei Pitești și o selecționată a DTO Rally Team, meci programat cu o zi înaintea Raliului Argeșului.

El a apărat buturile echipei DTO Rally, dar, după ce a încasat mai multe goluri de la primarul Cristian Gentea, a ieșit la joc, pentru a-și stimula mai bine echipierii.

Cu același prilej, el a avut și o discuție de taină cu edilul-șef al Piteștiului, cu care s-a retras la un moment dat într-un colț al terenului.

Citește și: Simultane de șah în centrul Piteștiului. Chess-boxing, în premieră națională

De notat că în perioadele în care Dani Coman a fost președinte la Astra Giurgiu și la FC Hermannstadt, cele două cluburi au avut rezultate notabile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...