Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Simultane de șah în centrul Piteștiului. Chess-boxing, în premieră națională

Printre manifestările desfășurate în aceste zile în cadrul Pitești Fest 2024, vineri, 17 mai, a început Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești, un spectacol de concentrare și performanță desfășurat în Piața Primăriei.

Simultane de șah în centrul Piteștiului. Chess-boxing, în premieră națională

Citește și: Bursa muncii în Argeș: 1.659 locuri vacante. Meseriile cele mai căutate

Cum spuneam, evenimentul reunește pasionați de șah din întreaga țară și maeștri internaționali.

Pe lângă turneul internațional de șah rapid plus blitz, găzduit de Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, festivalul include trei evenimente-spectacol, oferite publicului în Piața Primăriei Pitești: două simultane de șah, precum și noutatea ediției acestui an – chess-boxing, o premieră pentru România! – după cum transmite Primăria Pitești.

Vineri, 17 mai, între orele 12-15, au loc cele trei evenimente inedite: un prim simultan de șah, susținut de maestrul internațional Alexandru Manea, urmat de cel susținut de maestrul internațional Daniel Baratoși, seria încheindu-se cu sesiunea de chess-boxing, performată de același maestru internațional Alexandru Manea.

Evenimentul este organizat de Clubul de Șah ALFIL Pitești și coordonat de instructorii de șah ing. Andrei Rădulescu și dr. Ovidiu Stancu, parteneri fiind Primăria Pitești, prin Centrul Cultural, și „Ideal Board Games” & Beautiful Company – Bright Solution.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...