Web Analytics

Super Exclusivitate la PRIMA TV, la ”Exclusiv VIP”: Dinu MAXER mai afectat de divorț decât Deea

de | 29.03.2023 21:21 | Actualitate, Cultură, Home

Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc, divorțul dintre Deea si Dinu Maxer, a fost dezbătută în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu, la PRIMA TV. Dinu Maxer a venit în platoul emisiunii și a oferit primul interviu despre divorțul de Deea și a spus care este adevarul din spatele acestei știri care a șocat pe toată lumea.

Iată ce a declarat Dinu Maxer, dar și ce mesaje a trimis Deea, în timpul emisiunii: 

”Mi-am asumat statutul de persoană publică acum 27 de ani. Ce am făcut eu și familia mea a fost o carte deschisă pentru toată lumea. Este normal să apărem, să spunem, să explicăm, pentru că lumea a început cu tot felul de aberații și nu are sens. Adevărul este de aceeași parte și iată-mă aici. Ieri am semnat acetele de divorț. Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit. E altceva decât ce am văzut la părinții mei când s-au despărțit. Aș fi vrut să fie atât de ușor încât să vă spun într-o frază. Dar nimic nu e ușor în viață și nici în cuplul nostru. Am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult. Foarte mult! A primat fidelitatea și sinceritatea. Am fost fideli până s-au depus actele la divorț, am fost sinceri amândoi. Nu am ce să îi reproșez Deei și nici ea mie.”

Citește și:

Legat de acuzele că Deea ar avea o relație cu un medic estetician, Dinu a punctat: ”Deea s-a împrietenit cu prietena doctorului și a ales să facă și acest job, de PR. Îi place foarte mult și și-a dezvoltat această latură. Făcând postări cu ea, cu clinica, lumea putea să bănuiească altceva. Deea este prietenă cu prietena domnului doctor. Ea este în permanență la job.”

Dinu Maxer a explicat și acuzele de prezentare a unei false imagini : ”Am fost acuzați că am prezentat o imagine falsă. Nu e adevărat. Noi am prezentat ce trăiam. E adevărat că în momentul în care filma camera nu mai țipam: ”Andreea, hai la tati !”, ziceam mai moale. Dar, pe finalul emisiunii, e adevărat că simțeam și noi că trebuia să jucăm teatru. Dacă producătoarea zicea: ”Hai în parc cu copiii”, probabil că noi, în starea în care eram, nu am fi ieșit în parc. De mulți ani, noi am declarat deschis că suntem un cuplu care se ceartă. Din păcate, aveam subiecte de la cele mai banale, pentru că serioase nu aveam. Găseam din orice : de la banala costumație a lui Andreas până la alegerea tapetului într-o camera. Cele mai mari dispute erau legate de creațiile muzicale. Această ceartă dusă la un grad de frecvență prea mare și intensitate prea mare, de obicei, semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară. Mi-am tras eu singur un semnal de alarmă.”

Explicațiile lui Dinu Maxer au continuat : ”Mai este o poveste nuanțată. Toate femeiile vor înțelege foarte bine: între mine și Deea sunt 16 ani. Am luat-o ca prietena. Am trăit cu 3 femei: cu adolescenta Deea, femeia Deea – după ce m-am căsătorit, apoi, după ce s-a născut Maisa, Deea matură – cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. Nu știu dacă s-a umplut paharul la mine sau la ea. Cerințele ei la mine se lăsau cu frustrări, eu nu mai îmi doream o evoluție și nu mai prezentam o ambiție în viața profesională. Am avut multe proiecte care nu s-au concretizat. Ea, în schimb, a evoluat senzațional și în MLM, iată acum în PR. Și, oarecum, a smițit că mă lasă în urmă, cred. Asta e percepția mea. Fiind artist și fiind, oarecum, răsfățat de soartă, mi-am format un principiu de viață: decât să fac eforturi să muncesc pentru 1.000 de euro în plus pe lună, mai bine nu o cheltui. Probabil că ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care le-am fixat eu în viață.”

Iată ce a spus Dinu legat de adevărata problemă din cuplul lor: ”Să ajung acum la adevărata problemă – ca peste astealalte puteam trece. Adevărata problemă a fost iubirea. Iubirea la noi a fost – nu știu dacă 17 jumăte, dar 15 singur. La noi a scârțâit când a venit Maisa pe lume. Iubirea a început să sufere și s-a ajuns – paranteză: divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine -, s-a ajuns ca relația noastră să se transforme într-o relație banală, platonică, fără nicio scânteie. Eu credeam că asta e relația. Ea a conștientizat. Și, evident, trăgând semnal de alarmă, am zis că trebuie să facem ceva. A zis : «Simt că nu te mai iubesc la aceeași intenistate». Și eu i-am spus la fel. Lipsa de curtoazie, de o grijă în plus, lucruri romantice care dispărusera. Ea a resimțit mai mult decât mine. I l-am împărtășit. Și am hotărât să ne aruncăm unul în brațele celuilalt și am avut 3 luni de iubire intensă. A fost ceva unic. După 18 ani nu a crezut că se poate întâmpla. Eu m-am reconectat, dar ea nu a mai putut. Fiecare a încercat, să treacă peste demonii lui. Am încercat să fim open mind. Eu, reconectându-mă la ea, mi-a fost greu să renunț la relație. Și mi-am dat seama și atunci am rugat-o să aștepte ca și eu să mă pot decontecta de la ea. Și a așteptat și pentru asta îi mulțumesc frumos. Ieri, când am semnat actele, seara Deea m-a invitat în noua ei casă și am mâncat toți 4.”

Citește și:

Legat de situația cu casele, Dinu Maxer a explicat: ”În momentul în care am hotărât că nu se mai poate face nimic, am hotărât să facem partajul. Ea a cumpărat un apartament și aici e șocul resimțit din vorbele celorlalți. «Cum adică s-a mutat în aceeași scară, în același bloc?» Am făcut pentru copii. Ai noștri copii (băiatul 12 ani) a rămas la mine, fata la mamă. Am făcut un joc cu fetița – casa băieților, casa fetelor. Vine seara la mine și ne jucăm o oră. Ea nu a resimțit. După o oră, o oră jumătate zice : «Vreau la casa fetelor». Băiatul, când i-am spus amandoi : «Noi nu mai putem să stăm împreună, vom divorța», a spus după câteva zile: «Tati, e mai bine așa, că nu vă mai certați.»”

A fost de vina o terță persoană? Dinu Maxer: ”Sunt, în momentul de față, în situația de acceptare. S-ar putea peste o lună, două, trei… Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, un el pentru Deea, nu a intervenit să ne despartă! Eu nu am prietenă, ea nu are prieten. Noi suntem acum singuri! Dacă astă seară ies în club și mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și apar cu ea la restaurant, nu înseamnă că ea a despărțit cuplul Maxer. Vreau să se înțeleagă asta!

Deea i-a dat mesaj lui Cristi Bracu, pe care realizatorul ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV l-a citit și arătat la cemere în direct: «Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Și să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență.”

Legat de reacțiille la postarea comună, Dinu Maxer a demonat câteva acuze generale.

Diferența de vârstă: ”Eu nu am simțit diferența de vârstă între noi. Până la un moment-dat, până, se pare că a apărut dorința diferită și ideea diferită de a vedea lucrurile în viitor.”

Autoritatea Deei: ”E greu de spus. Evident, o perioadă eu am condus căruța singur. Apoi a venit și ea la cârmă cu mine. Și în ultimii ani, recunosc, ea a prelaut frâiele.”

Făcătură pentru promovarea AXXA: ”Discuțiile între noi, cei 4 care au format AXXA, se poartă de mult. Acum că am reușit, s-a nimerit. Am gândit o treabă și încercăm să facem ceva de dragul ideilor noi, nu a muzicii compuse atunci. A fost o suprapunere întâmplătoare.”

Lipsa verighetelor de ceva vreme și a pozelor împreună pe contul Deei: ”Ea a scos verigheta mai devreme decât mine, dar nu contează, că eu ani de zile nu am purtat-o, că o pierdusem. Dar Deea nu a postat de mult poze cu mine că nu mai simțea. Eu am tras mai mult, că am sperat. Iar ne împăcam, iar se întâmpla ceva. Aceste certuri și reîmpăcări din ultimele 4 luni au fost și au dus la un: «Nu se mai poate, hai să divorțăm». Încercam de 7 luni și ultimele 4 luni au fost epuizante. În momentul ăsta, amândoi ne-am găsit liniștea.”

”Am vorbit cu Deea. Eu sunt cel care, până în ultima secundă, am sperat că se întâmplă ceva. Dar nu am reușit și dacă nu am reușit până am încheiat actele… Am testat și relația la distanță, că avem 4 săptămâni de când Deea s-a mutat. De aceea spun, că indiferent ce s-a întâmplat în aceste 4 săptămâni, deja cuplul era despărțit. Că s-a semnat ieri, era un simplu act. Noi vom rămâne împreună toată viața, că vom rămâne părinții acelor copii pentru care avem tutelă comună. Autoritatea tutelară a venit la noi și când au văzut apartamentele, că sunt pe aceeași scară, au zis : Andreas la tată, fata la mamă. Dacă ei au văzutz asta ca un lucru benefic…”

Înainte de finalul discuției dintre Dinu Maxer și Cristi Brancu, Deea a revenit cu un mesaj, tot pe telefonul realizatorului emisiunii de la PRIMA TV : ”Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, planuri, putere de muncă și implicare. Am fost piloți pe rând. Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne creștem copiii cât vom putea de frumos după acest divorț.”

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *