Web Analytics

„PHOENIX – Povestea”, la Pitești, în prezența lui Nicu Covaci!

de | 29.03.2023 12:01 | Actualitate, Cultură, Home

Duminică, 2 aprilie, de la ora 19, la Cinematograful de artă „București”din Pitești va fi proiectat filmul „PHOENIX – Povestea”, în prezența fondatorului trupei Phoenix, Nicu Covaci, potrivit unui comunicat de presă al Filarmonicii Pitești.

Citește și: Haita de Acțiune –  început în forță! După lansarea în cinematografele din toată țara, Haita de Acțiune a înregistrat 123.213 intrări, conform ultimelor rezultate din Box Office

Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul e despre povestea trupei Phoenix, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.

Biletul de intrare la acest film costă 25 lei.

Cu o zi înainte, însă, adică sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18, la același cinematograf de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „O dimineață minunată”, regizat de Mia Hansen-Løve, în rolurile principale fiind Léa Seydoux, Pascal Greggory, Melvil Poupaud și Nicole Garcia.

Pe scurt, „Sandra este o tânără mamă care îşi creşte singură fiica. Marea provocare din viaţa familiei este tratamentul tatălui Sandrei, Georg, care suferă de o boală degenerativă. Dar iată că Sandra îl reîntâlneşte pe Clément, un vechi amic cu care nu s-a mai văzut de mult şi, deşi el are o relaţie stabilă, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste” – se arată în comunicatul de presă.     

Prețul biletului la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *