Web Analytics

Super-eveniment în cadrul caravanei Pro Istoria Fest Concert Iris la Muzeul Goleşti

de | 23.08.2012 13:13 | Actualitate

# Concertele fac parte dintr-un proiect de promovare inițiat de Florentina Grigoraș și sunt organizate de Zoli Toth. Echipa de consultanță a Florentinei Grigoraș vă propune o super-provocare pentru finalul acestei săptămâni, un concert cum nu s-a mai văzut pe meleagurile Argeșului. Pe 25 august vor cânta în aer liber, în Parcul Muzeului Golești, trupa Vița de Vie și cantautorii Nicu Alifantis și Vasile Șeicaru, iar a doua zi, pe 26, vă vor da întâlnire în aceeași locație coloșii de la trupa Iris, dar și Mihai Mărgineanu și Alina Manole Band.  Concertele se circumscriu unui proiect de promovare a imaginii Muzeului Golești și sunt organizate de asociația Star Education al cărei președinte este Zoli Toth. Acest proiect inițiat de firma de consultanță a Florentinei Grigoraș face parte din campania de promovare a obiectivelor istorice „Pro Istoria Fest”, este finanțat în cadrul POR, axa 5, domeniul major de intervenție 5.3. și se numește „Muzeul Golești – istorie și etnografie”.

Evenimentul muzical de la Golești urmează celui derulat săptămâna trecută, la Cetatea Poenari, și a fost inclus, în parteneriat cu Consiliul Județean, pe agenda manifestărilor prilejuite de Sărbătorile Argeșului și Muscelului. Mai trebuie remarcat faptul că echipa Florentinei Grigoraș a bifat până acum nu mai puțin de 36 de proiecte finanțate din fonduri europene pentru promovarea județului Argeș.
Şi surprizele nu se opresc aici. Urmează un alt proiect de promovare a Muzeului Goleşti întocmit de aceeaşi Florentina Grigoraş şi implementat de cunoscuta actriţă Corina Dănilă. Adriana Gândilă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii