„Suntem toţi vinovaţi, începând de la conducere până la ultimul om din club”

de | 6.11.2013 21:01 | Sport

# Declară Dumitru Olteanu, preşedintele CS Mioveni, despre începutul dezastruos de campionat.
# Cum comentați acest început de campionat ratat pentru CS Mioveni?
– Începutul de campionat este într-adevăr sub așteptări din punctul nostru de vedere. Am început greu campionatul prin două înfrângeri. Odată cu schimbarea antrenorului s-au pus însă câteva lucruri la punct. Din mers am reușit să refacem angrenajul. Sper în continuare să reușim să aducem puncte din deplasare deoarece contează foarte mult pe viitor.
# Domnule președinte, cine credeți că sunt principalii vinovați după aceste jocuri mai slabe?
– Vinovați suntem toți, începând de la conducere, până la ultimul om din club. Jucători, antrenori, conducere, probabil fiecare dintre noi avem o parte de vină, unii mai mult, alții mai puțin. Încercăm să le creăm condiții, să le asigurăm salarii și jucătorii să demonstreze pe teren că au valoare. Cei care intră în teren trebuie să merite să joace, să îmbrace tricoul de titular. Dar, se pare că unii sunt într-o formă de moment mai slabă sau asta e valoarea lor, iar unii atâta pot.

„La iarnă o să ne despărțim de jucătorii care nu au convins”

# Ce măsuri s-au luat pentru aceste rezultate negative?
– Meciurile pierdute acasă au fost sancționate conform regulamentului de ordine interioară, iar unde au greșit jucătorii s-au făcut referate în fața antrenorilor și s-au luat măsurile corespunzătoare prin amenzi.
# Pe viitor, dacă lucrurile nu vor merge pe o pantă ascendentă, ce măsuri  concrete pentru situația aceasta aveți?
– În primul rând trebuie să gândim pozitiv, rezultatele în perioada următoare până la sfârșitul acestui sezon de toamnă pot să ne plaseze undeva în jur de locurile șase, șapte și totul o să fie în regulă. La iarnă, probabil de jucătorii care nu au convins o să ne despărțim și o să aducem trei-patru jucători în funcție de locul unde ne aflăm în clasament.
# Domnul primar Georgescu spunea la un moment dat că dacă nu veți promova în Liga I toți jucătorii și conducerea vor fi liberi de contract…
– Nu știu exact ce a spus dânsul. Dacă a spus acest lucru, atunci nu pot eu să comentez aceste afirmații. Probabil că și dumnealui are dreptate…
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii