Web Analytics
scris vineri, 09.02.2024

Subprefectul Marius Pârvu a depus jurământul. Prefectul n-a fost de față

Marius Pârvu, noul subprefect al județului Argeș, a depus, vineri, 9 februarie, jurământul, în prezența – în sistem video – a secretarului de stat Aneta Matei. În același timp, în țară a fost numit un nou subprefect și la Sălaj.

Subprefectul Marius Pârvu a depus jurământul. Prefectul n-a fost de față

Citește și: Bugetul Piteștiului, aprobat fără votul opoziției. „Suntem pe drumul cel bun”

Printre cei care i-au fost alături la ceremonia de învestire s-au numărat Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean, deputatul Nicolae Georgescu, vicepreședintele Adrian Bughiu, precum și celălalt subprefect Bogdan Minciunescu, dar și cel care a renunțat la mandat pentru o altă sarcină, Ciprian Neculăescu.

Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Argeș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Vizibil emoționat, Marius Pârvu a răspuns apoi întrebărilor „Jurnalului de Argeș”, explicând destul de vag de ce imaginea Instituției Prefectului ar trebui schimbată. „De o anumită perioadă, cred că sunt multe de îmbunătățit. Dar nu e cazul să-mi încep activitatea prin critică” – a spus dl. Pârvu.

Noul subprefect nu a rostit niciun nume, dar a spus că la Prefectură au fost numiți în funcții publice persoane care trebuiau să aibă mai multă calificare, fără să sară anumite etape.

Presat de întrebările noastre, Marius Pârvu a spus că se referă nu numai la prefectul liberal Radu Perianu (absent de la această ceremonie – și-a luat o zi de concediu, a fost explicația subprefectului Bogdan Minciunescu), ci și la alte persoane.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *