Web Analytics

Subprefectul Bogdan Minciunescu: „Trebuie făcute şi bustul şi strada, oamenii trebuie să îşi aducă aminte…”

de | 30.06.2022 12:50 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Continuă campania „O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe” în cinstea unei personalități marcante a județului Argeș, fostul director general de la Dacia, trecut la cele sfinte în 2016. În această ediție l-am contactat pe subprefectul Bogdan Minciunescu, care a lucrat la Dacia timp de 15 ani.
Deși ne-a spus că nu a avut privilegiul să îl cunoască pe Constantin Stroe, ne-a vorbit despre însemnătatea campaniei.

„Este foarte benefică această campanie, pentru că, dacă nu era dl Stroe, poate nici eu n-aveam serviciu până să vin la Prefectură. Deci, e un lucru mare. Eu am văzut articolele, a vorbit și dl Manea, directorul de comunicare (de la Dacia), la dvs. în ziar, a mai vorbit multă lume. Am văzut că în fiecare miercuri apare cineva care vorbește. E benefic, trebuie făcute şi bustul și strada, pentru că oamenii trebuie să își aducă aminte de persoanele care au pus suflet și au muncit mult; dumnealui a muncit și la Lăstun și la Dacia, peste tot”, a mai spus subprefectul.

Citește și Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

Citește și Dumitru Grecu: „A fost efortul aproape exclusiv al lui Constantin Stroe de a aduce Renault în România”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *