Web Analytics

Ștefania Lazăr, un nou sezon cu Dacia Mioveni în Liga Florilor!

de | 4.07.2022 17:27 | Actualitate, Home, Sport

Căpitanul echipei de handbal a Mioveniului rămâne la timonă, hotărâtă să-și pună în joc bogata experiență dobândită în prima competiție a handbalului românesc. Ștefania este un exemplu pentru orice sportiv, prin dăruirea arătată pentru echipă, pe parcursul campionatului precedent, în cele mai dificile momente. Deși accidentată la genunchi, a ținut să joace în ciuda durerilor, contribuind la rezultatele bune din Liga Florilor.

În luna februarie s-a operat la genunchi și pe tot parcursul recuperării a stat alături de echipă, muncind enorm pentru a se întoarce cât mai repede în teren. Ștefania a început handbalul la Slatina, când avea 8 ani. Joacă pe postul inter dreapta. Experiența solidă și-a căpătat-o jucând de-a lungul carierei la multe cluburi din România CSM Slatina, CSM Resița, Știința Bacău, CSM Deva, HC Zalău, Gloria Bistrița, Rapid București. A jucat și la echipe de club din străinătate, în Turcia și Polonia.

”Experiența mea din sezonul recent încheiat alături de Dacia Mioveni a fost una plină de momente “extreme”, de la extaz la agonie și înapoi. 

Când spun extaz, mă refer la meciurile câștigate împotriva unor echipe mult mai bine cotate. Agonie… accidentarea și cum am scăpat printre degete atâtea etape, în care victoria ne-a fost la îndemână… Dar, per total, pentru mine sezonul în sânul echipei Dacia mi-a demonstrat că nimic nu este imposibil, atât timp cât îți dorești cu adevărat…

Perioada de accidentare a fost una foarte grea… Am dus o luptă interioară, să nu clachez.

Mă bucur totuși că în majoritatea meciurilor am fost pe bancă, lângă fete… Este extrem de greu să-ți dorești să joci, să știi că poți ajuta echipa, dar să nu o poți face, din cauza accidentărilor. Una peste alta, accidentările fac parte din sport. Eu consider că un sportiv care iubește ceea ce face iese mai întărit după o accidentare, care te poate ajuta să evoluezi pe plan psihic. Am ales să rămân la Dacia, pentru că mă simt iubită, apreciată, respectată. Simt cu adevărat că munca mea nu este în zadar…

Citește și Consolidarea și reabilitarea Colegiului Național ”Zinca Golescu”, în atenția specială a primarului Gentea

Următorul sezon va fi unul foarte greu… Toate echipele și-au făcut transferuri de valoare…Aceasta echipă, cu noile colege (care majoritatea îmi sunt prietene de aproape o viață) va fi o veritabilă familie-echipă și la fel ca în familie, ne vom da sufletul, una pentru cealaltă și, împreună,  pentru culorile clubului…Cred cu tărie și am încredere în colegele mele, că anul acesta va fi anul Daciei!

Important este să luăm totul pas cu pas, iar la finalul campionatului îmi doresc să fim pe o poziție cât mai bună, peste locurile de baraj. Avem cei mai sufletiști suporteri, de la cei mai mici la cei mai mari și vreau să le multumesc că au fost alături de noi, pe tot parcursul sezonului trecut, inclusiv la Turneul de Baraj de la Rm Vâlcea. Îi așteptăm în număr cât mai mare în noul campionat! Un ultim lucru aș mai avea de adăugat: Avem o sală cum nu prea găsești prin țară, să ne bucurăm de ea, jucători și suporteri, de handbalul uneia dintre cele mai valoroase ligi din Europa și de cât mai multe victorii!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *