Sprijin financiar pentru piteștenii care găzduiesc refugiați

de | 6.04.2022 10:55 | Actualitate, Home

Persoanele care găzduiesc refugiați pot solicita decontarea cheltuielilor cu hrana în primele zile ale fiecărei luni. Până la data de 5 aprilie, care este și termenul legal, la Primăria Pitești au fost depuse 11 solicitări de acordare a sprijinului material pentru persoanele fizice care găzduiesc refugiați din Ucraina. Dintre acestea, doar una va fi analizată luna viitoare. Cererile sunt centralizate și trimise către ISU, ulterior se va face și decontarea sumelor.

Citește și Pitești: Găzduirea refugiaților ucraineni – decontată conform prevederilor legale

„Dintre acestea, 10 dosare sunt eligibile și însumează un total de 34 de persoane.

În perioada 06 – 07 aprilie, solicitările sunt verificate, urmând ca, în data de 8 aprilie, să fie transmise la ISU Argeș, pentru acordarea finanțării, conform legii.

Solicitarea care nu este eligibilă privește luna aprilie, nu luna martie, și va fi analizată luna viitoare”, transmite municipalitatea.

Foto descriptiv

Acest articol este despre: refugiati,sprijin financiar

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed