Sportivi legitimați la CSM Pitești, noii campioni mondiali la kaiac-canoe

de | 1.10.2021 18:01 | Actualitate, Home, Sport

Adrian şi Victor Stepan, sportivi legitimaţi la CSM Piteşti (foto, alături de antrenorul lor, Gheorghe Din), sunt noii campioni mondiali la maraton, în proba de canoe 2 pentru juniori, din cadrul campionatului mondial de la Bascov/Budeasa.

Campionatul Mondial de Maraton 2021, la kaiac-canoe, se desfăşoară pe lacul de la Bascov/Budeasa, în perioada 30 septembrie- 3 octombrie (la juniori, U23 şi seniori), organizat de Federația Română de specialitate.

 

Citește și Ce spune Tudor Costescu, antrenorul BCM U Pitești despre ratarea calificării din Cupa României

 

Deschiderea oficială a competiţiei a avut loc în Piaţa Vasile Milea din Pitești. Reamintim că sunt prezenţi peste 600 de participanţi din 34 de ţări. Printre aceştia se numără şi 3 sportivi de la CSM Piteşti, fraţii Victor şi Adrian Stepan, sportivi ce au cucerit o medalie de argint şi una de bronz la campionatul mondial pentru juniori și U23 de la Montemor-o-Velho(Portugalia), precum şi Ştefan Costache.

Acest articol este despre: campioni mondiali,csm pitesti,kaiac canoe

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde
Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde

Angajații Societății Salpitflor Green S.A. au finalizat o lucrare de reamenajare a spațiului verde, în zona aferentă sensului giratoriu din intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Gârlei, în apropierea magazinului Dedeman. Citește și FC Argeș își prezintă...