Ce spune Tudor Costescu, antrenorul BCM U Pitești despre ratarea calificării din Cupa României

de | 1.10.2021 17:31 | Actualitate, Home, Sport

BCM U FC Argeș Pitești a ratat calificarea în Cupa României după cele două partide disputate acasă în fața echipei CSM Galați. Iată ce spune antrenorul piteștenilor despre acest insucces.

Tudor Costescu: “Nu am început sezonul așa cum ne doream și, din păcate, am încheiat un capitol puțin prematur, în fața unei echipe combative, arțăgoase, căreia nu am știut să îi răspundem așa cum ar fi trebuit. În mod evident, suferim după acest eșec. Faptul că am avut două meciuri disputate acasă și am pierdut calificarea în Cupa României spune aproape totul despre modul în care am evoluat. Cred că trebuie să ne grupăm, să avem puterea să trecem peste acest eveniment și să încercăm să ne concentrăm pe ceea ce începe acum și anume sezonul regulat.

 

Citește și „Aceşti purici de la Sala Sporturilor au fost aduşi de pisici…”

 

Poate putem cădea în capcana de a spune că suntem favoriți și la Ciuc, dar modul în care am arătat în primele meciuri oficiale și ultimele disputate, contrazic acest fapt. Știam că nu suntem într-un moment favorabil, știam că suferim din multe puncte de vedere. Nu m-aș fi așteptat să pierdem acea calificare, dar acum mă aștept să ne fie destul de greu și din punct de vedere moral să ne revenim. Este bine că suntem la începutul sezonului, că putem avea timp la dispoziție să putem crește în formă.

Din păcate, sunt multe variabile care au apărut în pregătirea echipei și acest lucru ne costă, însă plecăm încrezători la Miercurea Ciuc. Evident, dorim să ștergem impresia lăsată în meciurile de calificare în Cupă”.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed