Web Analytics

Sporting Piteşti se judecă în continuare cu Steaua pentru drepturile federative ale lui Chipciu

de | 16.02.2017 11:51 | Sport

13 ChipciuFotbalistul crescut şi format la Sporting Piteşti Alexandru Chipciu a fost  transferat la gruparea belgiană Anderlecht Bruxelles. Steaua a încasat 3 milioane de euro, din care 25% vor merge la FC Braşov, adică 750.000 de euro.

Din aceşti bani însă, jumătate vor ajunge în vistieria Sportingului, conform contractului de transfer semnat între clubul piteştean şi cel braşovean. Cu toate acestea, nici până în zilele noastre litigiul înregistrat la FRF nu s-a încheiat şi asta pentru că Steaua nu a dat niciun ban celor două cluburi.  Sporting Piteşti s-a adresat aşadar Comisiei statutului jucătorului din cadrul FRF, care deocamdată nu a ajuns la niciun verdict. Următorul termen de judecată este pe 16 februarie 2017. Iată ce spune despre acest aspect Tănase Dima, antrenorul coordonator al Sportingului.

“Aşteptăm verdictul Comisiei statutului jucătorului din cadrul FRF”

„Lucrurile sunt foarte simple”, ne-a declarat Tănase Dima, coordonatorul şcolii de fotbal Sporting Piteşti. „În acordul de transfer încheiat între noi şi Braşov erau stipulate mai multe condiţii, printre care şi că la un eventual transfer în ţară sau în străinătate, Braşovul ia 50%, iar Sporting Piteşti 50%. Din transferul ăsta al lui Chipciu la Anderlecht nouă ni se cuvine 50%, iar Braşovului 50%. Atenţie! Acestea sunt procentele din cei 25% care revin Braşovului din transferul lui Chipciu de la Steaua la Anderlecht. Noi ne-am adresat Comisiei statutului jucătorului din cadrul FRF şi urmează să se dea verdictul. Sperăm ca de data aceasta să se facă dreptate”, a mai precizat Tănase Dima.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii