Web Analytics

Spitalul Orășenesc Mioveni colaborează cu medici specialiști din Capitală. Declarația primarului Ion Georgescu

de | 19.06.2020 10:28 | Actualitate

„După ieșirea din starea de urgență, odată cu reluarea activității de tratare a pacienților, în Spitalul Mioveni fluxul de pacienţi a ajuns la capacitatea anterioară izbucnirii pandemiei. Pentru a găsi cele mai sigure și eficiente proceduri de tratare pentru problemele de sănătate ale pacienților, Spitalul Orășenesc Mioveni a dezvoltat o relație contractuală cu o echipă medicală multidisciplinară care activează la spitale din capitală.
Această echipă de specialiști oferă servicii de chirurgie generală, respectiv operații clasice și laparoscopice, atât proceduri decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, dar și proceduri nedecontate.
Datorită dotărilor de ultimă generație și al potențialului de care Spitalul Orășenesc Mioveni dispune, echipa de medici din București a acceptat propunerea noastră de parteneriat, în acest moment persoanele interesate putând deja opta pentru programări, în vederea constultațiilor preliminarii.
Oferta este deschisă tuturor argeșenilor, indiferent de localitatea în care locuiesc, cu sau fără trimitere de la medicul de familie.
Programările se fac la recepția noului Spital Orășenesc Moveni, telefon 0372.79.12.12. Pacienţii care au nevoie de diverse intervenţii medicale, chiar şi pentru cele minore, testul COVID este obligatoriu. Testarea se realizează la laboratorul propriu prin sistem PCR-RT.”, a anunțat primarul Ion Georgescu pe pagina sa de socializare.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii